Facilitățile hanului

Hanul Șimon este înconjurat de pajiști și dealuri, bucurându-se de o locație excelentă. La cerere, se organizează excursii la munții din jur și degustări de brânză și vin. așteptăm cu drag ne bucurăm împreună de pensiune și împrejurimi!

CHILD FRIENDLY

Pensiunea Hanul Șimon este o locație child-friendly și îi așteaptă pe cei mici cu un spațiu amenajat special pentru joaca în aer liber.

Pentru ei s-a construit un mic parculet de distracții dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru a consuma energia celor mici: leagăne (atât pentru bebelusi cât si pentru juniori), tobogan, balansoar, groapă cu nisip, trambulina.

Spațiul larg din jurul pensiunii le permite năzdrăvanilor să exploreze, să alerge în voie, și să se bucure de o porție sănătoasă de aer curat.

Hanul Șimon este un loc dedicat tuturor, indiferent de vârstă.

DIVERTISMENT

Numai la Hanul Șimon este locul ideal unde iți încarci bateriile și te relaxezi cu prietenii. Aflată într-o zonă liniștită a Branului, în vecinătatea unui parau ce te îmbie cu serenade lui mirifica, limitată de o pădure care crează peisaje feerice indiferent de anotimp, Pensiunea Hanul Șimon iși deschide larg ușile pentru a te primi într-un peisaj verde, natural, de vis.

Poți lenevi sau poți explora zona Branului, care cu siguranță are foarte multe de oferit. Vrei să te destinzi, să petreci clipe minunate alături de prieteni? Te provocăm la o partidă de tenis de masă sau, pur și simplu, la o petrecere cu prietenii. Aici nu vei avea timp să te plictisești și zilele vor trece rapid. Ai posibilitatea petreci în 2 foișoare frumos amenajate, faci un karaoke cu prietenii sau diverse alte jocuri.

Pensiunea Hanul Șimon beneficiază de locuri de parcare în incinta pentru absolut toate mașinile. Te reașteptăm oricând cu aceeași ospitalitate și cu aceleași servicii de calitate cu care te-am obișnuit.

DRUMEȚII

Descoperă zona Branului și tot ce are ea mai frumos de oferit!

Cazându-te la pensiunea Hanul Șimon poți să explorezi o zonă frumoasă, plină de încărcătura emoțională și de peisaje care îți taie respirația. Întreaga zonă pare a fi desprinsă dintr-un tablou de Tonița, un tablou într-o mișcare lentă, căci și timpul trece altfel aici.

Dealurile Șimonului, presărate ici-colo cu turme de oi și căpițe de fân, povestec despre o viață simplă și tihnită.

Culmea Balaban care desparte Valea Rece de Valea Şimonului, oferă privelişti minunate către munţii care înconjoară întreaga zonă şi care creează, în acelaşi timp, un cadru ideal pentru perceperea ansamblului.

Mănăstirea Bran situată pe culmea Dealului Balaban, a fost  întemeiată în 2006 sub formă de schit, pentru ca mai târziu să fie transformată în mănăstire. Ridicată în cinstea soldaţilor căzuţi aici, în luptă, în Primul Război Mondial, este un loc de linişte si reculegere, unde poţi să mai ajungi, din când în când.

Castelul Bran, cunoscut și sub numele de Castelul lui Dracula, este un punct de reper al României.

Prăpăstiile Zărneștilor reprezintă un canion îngust, de unde se poate ajunge la Platoul Măgura, cabana Curmătura și Muntii Piatra Craiului. Pe traseu, veți fi impresionati de sălbaticia peisajelor și spectaculozitatea pereților de stancă, care constituie trasee captivante pentru temerarii alpinismului.

Cetatea Râșnov este una din cele mai bine păstrate cetăți țărănesti din Transilvania. Un tur în zona Moieciu vă va da prilejul să vă bucurați de frumusețea Cheilor Moieciului, de farmecul Casacadei „La Chișătoare” și de unicitatea Peșterei cu Lilieci.

Peștera Dâmbovicioara aflată între Rucăr și Bran, la poalele Munților Piatra Craiului, în localitatea Dâmbovicioara. Peștera este ușor accesibilă indiferent de direcția de mers. 

Pârtia de schi Zănoaga, este amplasată la circa 4 km de centrul Branului, pe Valea Porții și are o lungime de 700m. Pârtia este dotată cu un teleski, tunuri mobile de zăpadă artificială și nocturnă. 

Ia potecile la picior, fă mișcare și umpleți ochii și sufletul cu frumusețea peisajelor unice! La întoarcere, Hanul Șimon te așteaptă cu o masă sănătoasă si delicioasă!

EVENIMENTE CORPORATE

Pensiunea Hanul Șimon este locația ideală pentru un eveniment sau teambuilding de neuitat! Pentru evenimente de training, team building și conferințe se vor face tarife speciale pentru toate serviciile solicitate. Pensiunea noastră este pregătită pentru a satisface orice doleanță a echipei tale. Nu ezita să ne contactezi pentru un team building reușit!

De-a lungul anilor, am organizat cu succes o mulțime de evenimente corporate, fapt ce ne fapt ce ne încrederea că putem face față cu brio la orice cerință, teambuilding și eveniment și mai ales tind să cred că sunt printre locațiile cu serviciile de top din segmentul mediu de cazare din zona Bran-Moieciu. Atuurile Hanului Șimon sunt seriozitatea, flexibilitatea, amabilitatea și implicarea îndeaproape pe tot parcursul evenimentului.

Vă așteptam cu drag!

TABERE, BANCHETE, EVENIMENTE FESTIVE

La Hanul Simon, oferim un cadru perfect pentru organizarea de tabere pentru copii, banchete și diverse evenimente festive. Situată într-un peisaj pitoresc și liniștit, locația noastră este ideală pentru a crea amintiri de neuitat.